Erotic-Flirt

Esti in cautarea unei intalniri rapide?Cu Erotic-flirt.ro iti vei gasi partenerul ideal in cel mai scurt timp si toate fanteziile iti vor deveni realitate! Sub protectia anonimatului vei putea vedea pozele si profilele celorlalti membrii si vei putea lua legatura cu cei cu care te potrivesti cel mai bine.

Erotic-Flirt Recenzii

  It's a scam

  Este o inselatorie, nu intrati si mai ales nu dati datele de card. Riscati sa ramaneti fara bani in cont. Extrag banii cu usurinta fara acordul vostru. Stati departe de el.

  Pro
  Nimic. Totul e fake pe site

  Contra
  Inselatorie pe toate planurile

  scam

  O mare teapa, dupa cum se vede, multe fete sunt fotografiate fara a li se vedea ochii, sau au ochii blurati, clar ca nu au postat ele acele poze, am platit abonament vip pe o saptamana si dupa 4 zile mi l-au dezactivat ,asa ca la ei o saptamana nu tine 7 zile, niste tepari ordinari, le-am dat o gramada de emailuri si nici un raspuns.Eu am platit cu sms de pe o cartela cu credit deci nu au ce sa mai ia in continuare de pe ea, cei care au platit cu cardul ar trebui sa-l schimbe si au scapat de acea plata automata.

  Pro
  zero

  Contra
  teapa ,mare atentie

  erotic-flirt.ro este o mare teapaaa

  Am facut un cont la ei si am primit mesaje zilnic de la "fete", asa ca m-am hotarat sa platesc ca sa le pot raspunde. Teapaaa. Dupa ce am platit (mare prost am fost) au incetat si mesajele de la "fete". Am facut apoi mai multe conturi diferite la ei ca sa vad ce se intampla. La toate conturile am primit aceleasi mesaje de la aceleasi "fete". Ar fi trebuit sa fac asta inainte sa platesc !!! Mi-as fi dat seama imediat ca site-ul este fake si singurul lor scop este sa ia banii.

  Pro
  Zero

  Contra
  O mare teapa.

  erotic-flirt.ro

  Buna, chiar daca am facut cont sunt de parere ca e un mare rahat, folosesc userii sa stoarca de la ei bani. Eu doar am facut cont, fara a incarca vreo poza. Am cerut dezactivare la newsletter, nu am cerut rangul VIP. Oare in voi avea problema in viitorul apropiat?

  Pro
  Nu am gasit

  Contra
  Multe

  site fantoma

  pana sa dau bani, primeam minim un mesaj pe zi, apoi nimic....dar NIMIC! :))
  Partea buna oarecum e ca am luat acces doar pe o saptamana prin sms. Citind aici, am trimis mesaj inapoi cu STOP FLIRT (5 eurocenti), ulterior primind confirmare (Cererea de a anula abonamentul de serviciu FLIRT a fost acceptata. Info 0318262751, tarif normal)
  Sper sa fie asa :). Mai am cateva zile de asteptat sa vad daca imi ia bani.

  Pro
  nimic

  Contra
  tot

  Erotic-flirt nu e bun

  partea buna este ca dupa ce mi-am facut cont nu am activat nimic si platesc nimic la acest site ! Din cate vad nu pot sa sterg contul, poti totusi sa te duci la setari email si sa nu iti mai trimita mesaje ! Nu stiu sigur daca merge ca abea am facut asta dar sper sa mearga !

  Pro
  nus

  Contra
  tot

  Atentie http://www.erotic-flirt.ro/ = teapa

  1) O mare parte dintre poze sunt luate de pe net.
  2) Discutant cu fetele te intreaba de ce vrei sa vb cu ele in afara site-ului, desi nu ai o modalitate de chat directa cu ele.
  3) Mesajele au o topica si un jargon care sa fie "tradus" dintr-o alta limba.
  4) Mesajele sunt multe pana platesti abonament, dupa devin rare spre nimic.

  Pro
  Nimic ...

  Contra
  O teapa, nu dati banii. Nu e nimeni real pe aici

  Nup

  Userii sunt aceeasi ca si adminii. Am avut discutii de pe mai multe conturi cu asa zisele femei si toate au acelasi stil de a vorbii, sa nu zic ca trimit aceleasi mesaje la useri diferiti :))

  Pro
  Material de laba? :))

  Contra
  Scam

  Termeni si conditii abuzive. Batai de cap.

  Am aceeasi problema si eu cu acest site. dar dupa multe mailuri insistente cei din echipa de suport al site-ului in cauza au binevoit in sfarsit sa-mi raspunda cu cuvintele lor si nu cum fac de obicei cand trimit un text sec citat din "termeni si conditii" M-au asigurat ca in momentul in care primesc scrisoarea pt dezabonare vor da curs solicitarii mele. Toate astea in limba romana.
  Binenteles pentru protectia mea am luat legatura cu banca unde am card si cu un birou de avocatura si am pus la dispozitie documente si informatii, informand in acelasi timp echipa de suport al site-ului, despre acest lucru.
  Intr-adevar se pare ca singura modalitate de dezabonare e deocamdata prin trimiterea unei scrisori, de preferat "recomandata cu confirmare de primire" la adresa indicata in "termeni si conditii".
  Asa am procedat eu zilele astea ca sa rezolv problema si daca vor da dovada de rea credinta apelam la masuri legale de constrangere.

  Pro
  Aparent, multe femei dornice de aventura, babardeala si inselatul sotilor lor pe diverse motive.

  Contra
  Clauze abuzive, imposibilitatea dezabonarii online, cum de altfel ar fi firesc si legal.
  Atentie! ca in momentul efectuarii platii te alegi cu un abonament pt care ti se retrag automat de pe card banii in fiecare luna! DEBITARE DIRECTA!!!!!!!!!!!!!.
  Nu recomand sub nici o forma!!!!!!!!!!!!
  Te alegi doar cu batai de cap!!!!!!!!!!!!

  ??

  cine s-a m-ai intalnit cu situatia asta si cum a procedat

  Pro
  habar n-am

  Contra
  gramada

  teapa?

  cine mai are cont pe erotic flirt? cum sa procedez sa renunt la activarea automata a abonamentului? doar nu voi credita toata viata? schimb cardul? doar asta e solutia? cine s a mai intalnit cu asa ceva? multumesc

  Pro
  nu

  Contra
  multe

  varza

  La cit femei am trimis un mesaj nu mia raspuns nici una.

  Țeapă

  După prima săptămână Am înțeles ca e țeapă.Din peste 30 de contacte pe chat nicio femeie nu si-a trimis adresa de email sau numărul de mobil.
  Pozele par prea studiate,la fel mesajele.Profilul adesea e succint,nici nu si-au mai bătut capul să inventeze.

  Pro
  Nimic

  Contra
  Totul.

  EROTIC-FLIRT.RO

  Nu intrati pe acest site de rahat . Toate sunt fake , inclusiv mesajele . Daca insistati cititi termeni si conditii . Trebuie sa trimiti scrisoare in Cehia pentru intrerupere abonament . Ce kkt

  Pro
  NU ARE NIMIC BUN

  Contra
  MULTEEEEE

  Teapa totala, membri fake

  au mesaje fake, nik nu e real, doar ca sa ia bani atat

  Contra
  TEAPA!!

  erotic-flirt.ro este o mare teapa

  acest site erotic-flirt.ro este o teapa totala, au membri fake, profile fake si conditii abuzive, aveti grija, cand platiti pt facilitati de fapt se face abonament lunar si nu il mai poti opri

  Pro
  poze frumoase, prea studiate

  Contra
  profile fake, termeni abuzivi, odata cu plata se face abonament lunar automat... cica ar fi stipulat in termeni si contitii pe undeva in palavrageala aia multa, undeva mai jos cu litere mici

  buna

  Grecia un cf tjsghvyuj cf y

Vizitează Erotic-Flirt

Scrieți o recenzie