Recenzii ale acestui utilizator

Termeni si conditii abuzive. Batai de cap.

Recenzie despre Erotic-Flirt

Am aceeasi problema si eu cu acest site. dar dupa multe mailuri insistente cei din echipa de suport al site-ului in cauza au binevoit in sfarsit sa-mi raspunda cu cuvintele lor si nu cum fac de obicei cand trimit un text sec citat din "termeni si conditii" M-au asigurat ca in momentul in care primesc scrisoarea pt dezabonare vor da curs solicitarii mele. Toate astea in limba romana.
Binenteles pentru protectia mea am luat legatura cu banca unde am card si cu un birou de avocatura si am pus la dispozitie documente si informatii, informand in acelasi timp echipa de suport al site-ului, despre acest lucru.
Intr-adevar se pare ca singura modalitate de dezabonare e deocamdata prin trimiterea unei scrisori, de preferat "recomandata cu confirmare de primire" la adresa indicata in "termeni si conditii".
Asa am procedat eu zilele astea ca sa rezolv problema si daca vor da dovada de rea credinta apelam la masuri legale de constrangere.

Pro
Aparent, multe femei dornice de aventura, babardeala si inselatul sotilor lor pe diverse motive.

Contra
Clauze abuzive, imposibilitatea dezabonarii online, cum de altfel ar fi firesc si legal.
Atentie! ca in momentul efectuarii platii te alegi cu un abonament pt care ti se retrag automat de pe card banii in fiecare luna! DEBITARE DIRECTA!!!!!!!!!!!!!.
Nu recomand sub nici o forma!!!!!!!!!!!!
Te alegi doar cu batai de cap!!!!!!!!!!!!

replies:

Recenzie: Termeni si conditii abuzive. Batai de cap.

Asadar am trimis scrisoare de reziliere la acea adresa si sapt trecuta, vineri am primit confirmarea. E important sa trimiteti neaparat cu confirmare de primire (formularul rosu) la posta va ajuta functionarul. Deci cineva a primit scrisoarea, pt ca formularul a venit inapoi semnat si completat de catre destinatar. Acum sunt curios ce urmeaza pt ca teoretic trebuie sa intrerupa si retragerea banilor de pe card. Asta o sa vad peste aprox. 10 zile, la expirarea abonamentului. Pt cei interesati, intr-adevar merge doar cu scrisoare, prin mail nu se poate. Vedeti ce scrie in termeni si conditii si urmati intocmai instructiunile pt reziliere. Sa ne fie invatatura de minte ca inainte sa ne bagam in prostii de astea sa citim mai intai. Sincer si eu mi-am dat seama imediat ca e teapa, dar era prea tarziu ca facusem deja plata. Aveti grija pe viitor ca mizeriile astea de site-uri sunt adevarate gauri negre pt banii nostrii. Va doresc succes.

Recenzie: Termeni si conditii abuzive. Batai de cap.

Revin si eu cu un update. Am primit notificarea de la echipa de suport, si suna cam asa: Buna ziua am primit scrisoarea dvs cu cererea de reziliere al abonamentului care va fi intrerupt incepand cu data de 23.09.2016. Oricum urmaresc in continuare cu interes ce se intampla pt ca vreau sa ma asigur ca totul e facut ca la carte pana la capat.